Nu nog bibliotheek, straks een [t]Huis voor ons allemaal?

new-2De bibliotheek verhuist binnenkort naar de Cereolfabriek en het landhuis in Park Oog in Al is klaar voor een nieuwe bestemming. Als het aan ons ligt wordt het historische pand een huis waar alle bewoners van wijk West welkom zijn. Een huis waar je mensen kunt ontmoeten, maar ook een huis om je in terug te trekken. Een huis waarin iedereen uit de wijk mee kan doen aan uiteenlopende activiteiten en waar je zelf activiteiten kunt aandragen en (mede) organiseren. Een huis waar je overdag kunt eten, drinken, werken, leren, ontspannen, feesten, overleggen en spelen. En ’s nachts misschien zelfs kunt slapen. Een huis in het prachtige park Oog in Al. Een tweede [t]Huis voor elke wijkbewoner. Lees hier meer over het idee achter [t]Huis in het park.

Spreekt het idee van [t]Huis in het park je aan? Laat dan weten dat je het plan steunt door hier je digitale handtekening te plaatsen. Doe dit het liefste vóór 17 juli.  Dan presenteren we namelijk ons plan aan de gemeente Utrecht en willen we kunnen aantonen dat we op veel draagvlak kunnen rekenen vanuit de wijk.

Heb je ideeën voor activiteiten of heb je vragen? Je kunt onderaan deze pagina een reactie achterlaten die voor alle bezoekers zichtbaar is. Ook kun je via het contactformulier een mailtje naar ons sturen.

 

 

Geef een reactie