Redacteur(s) voor de website gezocht

editor-660x330De Stichting Park Oog in Al is te vergelijken met een zacht snorrend naaimachientje. Binnenkort is de dierenweide in zelfbeheer en worden de opknap- en verbeterplannen uitgevoerd. Er is een grote kans dat het park binnenkort de monumentenstatus krijgt. De Stichting is overal bij betrokken of zelfs de trekker van de verandering. En het park blijft mooi, een heerlijke plek om te wandelen, van de stadse natuur te genieten, lekker te picknicken of je in het zweet te werken.

Al sinds 2011 staat deze website onafgebroken online. Met vooral berichten over de ontwikkelingen rondom het park of met verslaggeving over of aankondigingen van gebeurtenissen die met het park te maken hebben. Hoewel iedereen in principe berichten kan plaatsen, gebeurt dat maar sporadisch. De website wordt goed bezocht. We denken dat dat nog beter kan. Daarom zoeken we versterking met een of meerdere webredacteurs.

profiel en arbeidsvoorwaarden? Je hebt zelf een computer met internetverbinding. Je werkplek is je eigen luie bureaustoel thuis. Er zijn geen werktijden, je werkt vooral wanneer je zin hebt. Je overlegt alleen met de andere redactieleden. Je hebt humor. Beloning bij een volledige werkweek: aandacht.

Als je je kunt vinden in de doelstellingen van de stichting en graag korte berichtjes wil schrijven over het park (een bizarre paddenstoel, stokoude boom, zeldzame vogel, gek gedrag van een bezoeker, een bezoek door iemand van het Koninklijk huis, of wat dan ook met het park te maken heeft) meld je dan aan bij mij of iemand anders van het bestuur op info@parkooginal.nl.

 

 

 

Geef een reactie