15 oktober: herfstsonate bij het snoeien en schoonmaken

Op 15 oktober is er weer een snoei- en schoonmaakdag in Park Oog in Al. Ger, Steven en Chris hebben een mooie herfstsonate voorbereid: We gaan het park weer door de herfst en winter heen helpen door te snoeien, harken, schoffelen of het verplaatsen van groene zaken. Of je maakt de randjes van de paden weer vrij. Zoals gebruikelijk worden struiken en planten aangepakt die teveel of te groot zijn en maken we daarmee plaats voor nieuwe. Maar je kunt ook met een vuilniszak en een grijpertje door het park lopen, altijd prijs! Kortom, even lekker de handjes uit de mouwen voor een mooi park!

Het hek staat open, de koffie staat klaar, bij de ingang van de dierenweide. Koffie vanaf 9 uur, aan de slag om half 10. rond 12.30 sluiten we af.Wel graag opgeven via het formulier hieronder, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Vanaf 11 uur starten we op die dag met de klussers om wat onderhoud te plegen aan de bouwsels en voorzieningen op de dierenweide. Daarvoor kun je je opgeven via deze pagina.

 
 

Anti-spamvraag

 

Geef een reactie