Wijkraadpleging West 2012

Ook dit jaar vindt er een wijkraadpleging plaats. Vorig jaar ging het over bereikbaarheid en verkeer (zie eerder bericht). Dit keer gaat het over Groen in West.
Wijkraad West wil graag weten welke groepen en mensen in Utrecht West zich inzetten voor groen in de wijk. Welke voorstellen en prioriteiten hebben zij voor het verbeteren van groen in Utrecht West? Daarbij hoort natuurlijk de ontwikkeling van Park Oog in Al, maar je kunt ook ideeën aanvoeren voor het verbeteren van de groene hoofdstructuur, zoals planvorming rondom het Amsterdam-Rijnkanaal, Merwedekanaal, Leidsche Rijn en Ouderijn, het bomenbeleid, het kweken van voedsel in de stad, geveltuinen, of groen in zelfbeheer.

De wijkraad is geïnteresseerd in groene ideeën van bewoners. Die kunt u mailen naar groen@wijkraadwest.nl. De wijkraad toetst in een later stadium ingediende plannen aan de hand van een aantal criteria, zoals o.a. de betekenis voor de buurt, of het idee past binnen bestaand beleid en technisch en financieel haalbaar is.

Tip: plaats je idee voor het park ook op deze site of mail naar webmeester@parkooginal.

Geef een reactie