Campagne “Het mooiste Park van Utrecht” gestart

flyer2.De komende tijd belooft een spannende tijd te worden: de gemeente denkt na over plannen voor herinrichting, dreigde de hertenweide weg te bezuinigen en overweegt een fietsroute door het park te laten lopen. Er zijn ook positieve zaken te melden: zo heeft de gemeente maatregelen genomen om de waterkwaliteit te verbeteren en zijn er al heel wat wijkbewoners actief in groenbeheer en schoonhouden van  het park.

Stichting Park Oog in Al maakt zich sterk voor het park. Voor het fraaie groen, voor het behoud van de hertenweide – dat kan met vrijwilligers, die zich al massaal hebben aangemeld -, voor het behoud  van het karakter van het park. En tegen verrommeling en aantasting van het geheel. Er zijn zoveel kansen om het park nog mooier te maken dan het al is.

Om hiervoor steun te vinden start de stichting vandaag met de campagne “Het mooiste park van Utrecht”. Woont u in Utrecht-west en in de buurt van het park, dan is de kans groot dat u binnenkort deze flyer in de bus krijgt.

U kunt de Stichting Park Oog in Al steunen. Dat kan op drie manieren:

  • Door uw goede ideeën in te brengen en/of vrijwilliger te worden.
  • Door donateur te worden, al vanaf 10 euro.
  • Of gewoon door ‘vriend van het park’ te worden. Dat is gratis. Maar niet voor niks! Want we hebben uw steun nodig. Voor het mooiste park van Utrecht.

Vul hier het formulier in om uw steun te betuigen!

Geef een reactie